Palvelut ja tuotteet

Lukitusjärjestelmät

Lukitusalan teknologiamurros on tapahtunut kehittämällä digitaalisia lukitusjärjestelmiä, jotka keräävät itse käyttämänsä sähkövirran. Paristoja tai kaapelointeja ei enää tarvita!

Lukitusjärjestelmä on erinomainen ja turvallinen ratkaisu asuinkiinteistöihin, opiskelija-asuntoloihin, oppilaitoksiin ja muihin julkisiin tiloihin, sairaaloihin, toimistoihin, jakeluverkostoihin sekä kiinteistöhuoltoon. Eli erinomainen ja vaivaton ratkaisu mihin vain kotiin tai kiinteistöön!

Avaimen kopiointisuojaus ei perustu patentin voimassaoloaikaan vaan vahvaan elektroniseen salaukseen. Pääsyoikeudet ohjelmoidaan avaimeen, ja niitä voidaan joustavasti muuttaa.

Avainmalleissa on erilaisia ominaisuuksia joista kannattaa keskustella asiantuntijoidemme kanssa kohteesta riippuen.


 

Lue tästä lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista:

Abloy -tuotteet mukautuvat sujuvasti erilaisiin kulunhallinnan tarpeisiin olipa kyseessä sitten toimisto, liikuntakeskus, lääkäriasema tai asuinkiinteistö. Järjestelmät soveltuvat niin pieniin kuin keskisuuriinkin kohteisiin. Asennus voidaan tehdä sekä uudiskohteisiin että olemassa oleviin kiinteistöihin vaivattomasti ja edullisesti.

Yksinkertaisimmillaan Abloyn lukitusjärjestelmät ovat kulunhallintaa etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa ne ovat lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

Kun vaadit ratkaisulta reaaliaikaista kulunhallintaa, helppoutta, kohteessasi on paljon käyttäjiä tai vaikka käyttäjätiedot muuttuvat usein, löytyy Abloylta useita eri ratkaisuja tarpeisiisi. Kotimaiselta Abloylta löytyy useita ratkaisuja muuttuneisiin lukitustarpeisiin, joten kysy asiantuntijoiltamme juuri sinulle sopivista lukitusjärjestelmistä lisää!

iLOQ S5 on paristoton ratkaisu

Muiden iLOQin digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitusjärjestelmien tapaan iLOQ S5 ei tarvitse toimiakseen paristoja tai kaapeleita. Kulkuoikeuksien varmistamiseen ja lukon avaamiseen tarvittava sähkö saadaan työntämällä avain lukkoon. Mitä enemmän avaimia ja lukkoja kiinteistössä on, sitä enemmän kustannukset pienenevät. Suurissa lukitusjärjestelmissä on mahdollista säästää miljoonia euroja järjestelmän elinkaaren aikaisissa hankinta- ja huoltokustannuksissa. iLOQin omavoimaiset ratkaisut ovat lisäksi ympäristöystävällisiä ja suunniteltu kestämään. Pelkästään vuonna 2019 ne säästävät 27 000 kg paristojätettä ja 7 000 kg metallijätettä verrattuna muihin lukitusratkaisuihin.

Älykkäämpää ja vaivattomampaa pääsynhallintaa iLOQ S5:lla

Kuten muissakin iLOQin ratkaisuissa, pääsyoikeuksia voi luoda, muokata ja poistaa helposti ja turvallisesti etäyhteydellä pilvipohjaisen iLOQ Manager -ohjelmiston avulla. Muista ratkaisuista digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä eroaa kuitenkin siinä, että se mahdollistaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välisen viestinnän. Aina ennen lukituksen avaamista järjestelmän tuotteet jakavat tietoa esimerkiksi pääsyoikeuksista, käyttötiedoista, aikarajoituksista ja avainten estolistoista. Oviin ei kuitenkaan tarvitse asentaa kaapeleita tai paristoja. 

Etäpääsynhallinta

iLOQ S5:ttä voidaan laajentaa iLOQ Onlinen avulla niin, että lukitusjärjestelmän etähallinta helpottuu ja nopeutuu. iLOQ Online voidaan ottaa käyttöön vaivattomasti yksittäiseen oveen tai johdotettuna usean oven ratkaisuna. Järjestelmään on mahdollista liittää myös etähallittavia lukkosylintereitä, lukijoita sekä aikaohjattuja sähköistettyjä ovia.

iLOQ S5 integroituu monipuolisesti eri järjestelmien kanssa

iLOQ S5:n standardi avoin ohjelmointirajapinta mahdollistaa integraation uudenaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilötietokantojen kanssa. Tällä on monia hyödyllisiä käyttökohteita. Yhteistilojen varaus voidaan esimerkiksi päivittää tiloissa olevien kosketusnäyttöjen avulla tai mobiilisovelluksilla ja jakaa iLOQ S5 -avaimelle.

Uusi iLOQ 5-Series – joustava pääsynhallintaratkaisu

Digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä on osa muokattavaa ja joustavaa iLOQ 5-Series
-tuoteperhettä. Asiakkaat voivat käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää. Yhdessä järjestelmässä voidaan käyttää monia eri tunnisteita, kuten digitaalisia iLOQ S5 -avaimia, iLOQ S50 -avain fobeja, RFID-tunnisteita, NFC-ominaisuudella varustettua puhelinta ja PIN-koodeja. iLOQ 5 -Series skaalautuu täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi se soveltuu yhtä hyvin yksittäisiin rakennuksiin kuin kymmenistä kiinteistöistä koostuviin kokonaisuuksiin, joissa on tuhansia lukkoja.

www.iloq.com/fi/teknologiat/digitaalinen-iloq-s5-paasynhallintajarjestelma

 
iLOQ S50 - Mullistamme pääsynhallinnan

Kestävyys. Tehokkuus. iLOQ S50 on maailman ensimmäinen ja ainoa NFC-pohjainen lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta.

iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu, joka säästää resursseja ja tehostaa hallintaa. Tuote on suunnattu esimerkiksi sähköntuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, vedenkäsittelylaitoksille, kiinteistöpalveluille ja kuljetuspalveluille.

Hyödyt

iLOQ S50 on ainutlaatuinen tuote. Se hyödyntää NFC-teknologiaa tehokkaasti keräämällä sylinterien avaukseen tarvittavan energian älypuhelimesta. iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään mobiilisovelluksella. 

Päivittäisen toiminnan sujuvuus

Nyky-yhteiskunta on vahvasti riippuvainen luotettavasti toimivasta infrastruktuurista. iLOQ yhdistää tietoturvan ja tehokkaan etäpääsynhallinnan yhdeksi ratkaisuksi, joka yksinkertaistaa toimintoja sekä alentaa mekaanisiin lukkoihin ja pattereilla toimiviin sähkölukkoihin liittyviä kustannuksia. Useiden toimipaikkojen ja työntekijöiden hallinta on aiempaa helpompaa.

Rajattomasti lukkoja

Teknisen infrastruktuurin alalla toimivat yritykset hallinnoivat tyypillisesti useita laitoksia, joissa on suuri määrä erilaisia lukkoja. Perinteisesti tämä on tarkoittanut sitä, että kierrossa on jatkuvasti valtava määrä avaimia. iLOQ S50 -ratkaisussa avaimena toimii älypuhelin. Lukkojen käyttöoikeuksien jakaminen ja hallinta sujuu helposti yhdellä turvallisella pilvipohjaisella ohjelmistolla.

Turvallisuus

iLOQ S50 -ratkaisu poistaa fyysisiin avaimiin liittyvät turvallisuusriskit. iLOQ S50:ssä oikeuksia voidaan antaa ennalta määritetyksi ajaksi. Käyttöoikeudet voidaan myöntää tai evätä hetkessä, minkä lisäksi ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaiset seurantaraportit. Näin käyttäjän on helppo seurata, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tiloihin. Turvallisuuden tehostamiseksi hallintaohjelmiston ja palvelimen välinen arkaluontoinen tietoliikenne on salattua.

Säästöjä koko elinkaaren ajan

iLOQ S50 on suunniteltu säästämään asiakkaiden arvokasta aikaa ja resursseja. Alentamalla kadonneisiin avaimiin, lukkojen ja paristojen vaihtoon sekä tukkeutuneisiin avaimenreikiin liittyviä kustannuksia ratkaisu auttaa organisaatioita keskittämään resurssinsa ydinliiketoimintansa kehittämiseen. Logistiikan kehittäminen ja toimipaikkojen hallintaan liittyvän tarpeettoman matkustuksen väheneminen tuovat merkittäviä säästöjä tuotteen koko elinkaaren aikana.

www.iloq.com/fi/teknologiat/paasynhallintajarjestelma-iloq-s50

Yale -älylukko haastaa perinteiset mekaaniset avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia ja joustavia käyttötapoja. Voit avata ja lukita Yale Doorman -älylukon kolmella tavalla: kulkutunnisteella, koodilla tai kaukoavaimella ja sopivimman tavan voit valita tilanteen mukaan.

Yale Doorman on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita ja se voidaan asentaa myös vanhoihin oviin. Lukkoa on helppo käyttää myös pimeässä valaistun näppäimistön ansiosta. Suomenkielinen ääniopastus myös varmistaa, että asetusmuutosten teko on helppoa.

Turvallisen Yale Doormanin avulla vapaudut tarvittaessa avaimista, sillä voit ottaa käyttöösi myös turvakoodin. Jos lukon sallittu käyttäjä kadottaa kulkutunnisteen tai unohtaa lukon koodin, voi käyttäjälle lähettää koodin tekstiviestillä ja myöhemmin poistaa kadonneen tunnisteen käyttöoikeuden. Automaattinen lukitus varmistaa, että kotisi on avoinna vain toivotuille vieraille.

Yale Doorman on myös suunniteltu yhteensopivaksi VeriSuren järjestelmän kanssa.

Miksi valita LukkoLuket kumppaniksi

LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja Abloy ja iLoq valtuutettu lukkoliike. Tehtävänämme on kehittää asiakkaidemme omaisuuden turvaa. Poliisihallitus on myöntänyt Lukkoluket Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan Luvan numero TU/2017/16847.

Laadukkaat tuotteet

Pitkä ammattitaito

Luotettava ja turvallinen

Asiakaslähtöinen palvelu

 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!