Palvelut ja tuotteet

Oviautomatiikka

Erilaiset oviautomatiikkaratkaisut helpottavat kulkua erilaisissa liike- ja julkisissa tiloissa.

Automatiikka voi olla liikkeen tunnistavaa tai painikkeella avautuva sähköinen ovi. Sähkömekaaninen kääntöovikoneisto sopii ylivoimaisten ohjelmoitavien ominaisuuksiensa ansiosta hyvin monenlaisiin käyttökohteisiin - niin ulko-, sisä-, palo- ja poistumistieoviinkin.

On helppoa saada aikaan liiketoimintaa tukeva, esteetön ja toimiva sisäänkäynti, vaikka siihen olisi jo asennettu liukuovet. Liukuovikoneiston avulla sisäänkäynnistä tulee yksilöllinen tarvitsematta tinkiä turvallisuudesta tai energiansäästöstä. Ne ovat luotettava valinta raskaaseen käyttöön vilkkaasti liikennöidyissä myymälöissä, terveydenhoitorakennuksissa ja logistiikkakohteissa.

Lukkoluketien lukkosepät asentavat ja huoltavat kaikenlaiset oviautomatiikkaratkaisut. Asiantuntijoidemme kanssa voitte keskustella juuri teille sopivasta oven automaattisesta avausratkaisusta.

Huom! Esteettömyysavustusta jopa 45% hankinnasta
Taloyhtiöille myönnetään jopa 45% avustusta hyväksytyistä kustannuksista esteetöntä kulkemista parantavista toimenpiteistä. Ohjeet ja lisätiedot ARA / Esteettömyysavustukset.


Miksi valita LukkoLuket kumppaniksi

LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja Abloy ja iLoq valtuutettu lukkoliike. Tehtävänämme on kehittää asiakkaidemme omaisuuden turvaa. Poliisihallitus on myöntänyt Lukkoluket Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan Luvan numero TU/2017/16847.

Laadukkaat tuotteet

Pitkä ammattitaito

Luotettava ja turvallinen

Asiakaslähtöinen palvelu

 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!