TURVATEKNIIKKA

Turvatekniikka


Suunnittelemme tarpeisiinne soveltuvan järjestelmän kanssanne!

RONI SÖDERLUND
p. 050 350 7576
roni.soderlund@lukkoluket.fi

Palvelemme teitä Hämeenlinnan, Tampereen ja Lempäälän alueilla. Ota yhteyttä!

Kulunvalvonta

ABLOY ENTRY – moderni, matalan kynnyksen kulunvalvontaratkaisu PK-yrityksille

Ovatko yrityksesi ovet aukkoja seinissä vai kokonaisuus, jota hallitset? Jääkö kulustasi jälki? 

ABLOY ENTRY on ratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten kulunvalvonnan tarpeisiin. Se on moderni, matalan kynnyksen kulunvalvontajärjestelmä, joka on suunniteltu nimenomaan kevyttä kulunvalvontaa tarvitseville. Järjestelmä skaalautuu 1-64 kulunvalvotun oven ratkaisuksi, ja tarpeiden kasvaessa se on helppoa päivittää laajempaan OS-järjestelmään.

Oli organisaatiossasi sitten yksi tai 64 ovea, ovet muodostavat parhaimmillaan kokonaisuuden, joka vastaa modernin työkulttuurin tarpeisiin ja jota hallitsemalla tehostat toimintaasi. Mekaaniseen lukitukseen verrattuna ABLOY ENTRY -kulunvalvonnan hallinnoinnin tehokkuus säästää sekä aikaa että rahaa.

Abloy Entry & langaton Aperio® H100 

  • Helpoin tapa laajentaa kulunvalvontaasi.
  • Uudella, sähköisellä Aperio® H100 -painikeella kulunvalvonta 32 oveen asti ilman kaapelointia tai porausta.

LUE LISÄÄ


ABLOY OS, Tarpeisiisi skaalautuva - Älykkäästi integroitava

ABLOY OS on järjestelmä, jolla hallitset kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä. Sen avulla hallitset avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuden kannalta kriittisiä kohteita sekä niihin liittyviä järjestelmiä sujuvasti yhden selainpohjaisen käyttöliittymän kautta.

OS sisältää kulunvalvontajärjestelmän sisäänrakennettuna. Monisäikeisen kokonaisuuden helposti hallittavaan muotoon kokoava järjestelmä parantaa turvallisuuden ohella myös kiinteistöjen tehokkuutta sekä käyttömukavuutta. Tietoturvallisen ja aina ajantasaisen OS-alustan avulla voit ottaa käyttöösi juuri ne moduulit, joita tarvitset. Suomessa kehitetty ABLOY OS skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on aina valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin.
 

ABLOY OS -moduulit

  • Vaivaton käyttää mistä tahansa
  • Tarpeisiisi skaalautuva
  • Älykkäästi integroitava
  • Aina ajan tasalla

Lue lisää


Miksi valita LukkoLuket kumppaniksi

LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja Abloy ja iLoq valtuutettu lukkoliike. Tehtävänämme on kehittää asiakkaittemme omaisuuden turvaa. Poliisihallitus on myöntänyt Lukkoluket Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan Luvan numero TU/2017/16847.

Laadukkaat tuotteet

Pitkä ammattitaito

Luotettava ja turvallinen

Asiakaslähtöinen palvelu

 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!