Palvelut ja tuotteet

Lukitus- ja murtosuojaus

Kiinteistön tai asunnon murtosuokauksella voi varautua vahingontekoa, varkautta, murtoja, tunkeutumisia ja ryöstöjä vastaan. Kotien suojausratkaisujen tulee olla asukkaiden kannalta tarkoituksenmukaisia. Ratkaisuja on monenlaisia ja niistä on hyvä keskustella ammattilaistemme kanssa ennen tuotteen hankintaa. Erilaiset ratkaisut tulevat myös laatutakuulla asennettua lukkoseppiemme toimesta.

Asuntomurroilta suojautuminen vaatii murtotestattujen tuotteiden käyttöä. Varkaita kiinnostavat käteinen raha, helposti rahaksi muutettava omaisuus, pankkikortit, henkilötodistukset, aseet, lääkkeet ym.

Omaisuus voi olla arvokasta hinnaltaan mutta myös tunnearvoltaan. Jos asunnossa säilytetään edellä mainittua arvokasta omaisuutta, joka on helposti kerättävää ja kuljetettavaa, on perusteltua hankkia varmuuslukko kaikkiin ulko-oviin.

Varmuus- ja murtotestatun lukon käyttö on suositeltavaa myös ulko- ja sisävarastojen ovissa, jos varastossa säilytetään auton renkaita, polkupyöriä ja muita arvokkaita harrastusvälineitä.


Miksi valita LukkoLuket kumppaniksi

LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja Abloy ja iLoq valtuutettu lukkoliike. Tehtävänämme on kehittää asiakkaittemme omaisuuden turvaa. Poliisihallitus on myöntänyt Lukkoluket Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan Luvan numero TU/2017/16847.

Laadukkaat tuotteet

Pitkä ammattitaito

Luotettava ja turvallinen

Asiakaslähtöinen palvelu

 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!