Palvelut ja tuotteet

Lukitusjärjestelmät

Lukitusalan teknologiamurros on tapahtunut kehittämällä digitaalisia lukitusjärjestelmiä, jotka keräävät itse käyttämänsä sähkövirran. Paristoja tai kaapelointeja ei enää tarvita!

Lukitusjärjestelmä on erinomainen ja turvallinen ratkaisu asuinkiinteistöihin, opiskelija-asuntoloihin, oppilaitoksiin ja muihin julkisiin tiloihin, sairaaloihin, toimistoihin, jakeluverkostoihin sekä kiinteistöhuoltoon. Eli erinomainen ja vaivaton ratkaisu mihin vain kotiin tai kiinteistöön!

Avaimen kopiointisuojaus ei perustu patentin voimassaoloaikaan vaan vahvaan elektroniseen salaukseen. Pääsyoikeudet ohjelmoidaan avaimeen, ja niitä voidaan joustavasti muuttaa.

Avainmalleissa on erilaisia ominaisuuksia joista kannattaa keskustella asiantuntijoidemme kanssa kohteesta riippuen.


 

Lue tästä lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista:

Abloy -tuotteet mukautuvat sujuvasti erilaisiin kulunhallinnan tarpeisiin olipa kyseessä sitten toimisto, liikuntakeskus, lääkäriasema tai asuinkiinteistö. Järjestelmät soveltuvat niin pieniin kuin keskisuuriinkin kohteisiin. Asennus voidaan tehdä sekä uudiskohteisiin että olemassa oleviin kiinteistöihin vaivattomasti ja edullisesti.

Yksinkertaisimmillaan Abloyn lukitusjärjestelmät ovat kulunhallintaa etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa ne ovat lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

Kun vaadit ratkaisulta reaaliaikaista kulunhallintaa, helppoutta, kohteessasi on paljon käyttäjiä tai vaikka käyttäjätiedot muuttuvat usein, löytyy Abloylta useita eri ratkaisuja tarpeisiisi. Kotimaiselta Abloylta löytyy useita ratkaisuja muuttuneisiin lukitustarpeisiin, joten kysy asiantuntijoiltamme juuri sinulle sopivista lukitusjärjestelmistä lisää!

Miksi valita LukkoLuket kumppaniksi

LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja Abloy ja iLoq valtuutettu lukkoliike. Tehtävänämme on kehittää asiakkaidemme omaisuuden turvaa. Poliisihallitus on myöntänyt Lukkoluket Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan Luvan numero TU/2017/16847.

Laadukkaat tuotteet

Pitkä ammattitaito

Luotettava ja turvallinen

Asiakaslähtöinen palvelu

 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!