Palvelut ja tuotteet

Lukitusjärjestelmät

Lukitusalan teknologiamurros on tapahtunut kehittämällä digitaalisia lukitusjärjestelmiä, jotka keräävät itse käyttämänsä sähkövirran. Paristoja tai kaapelointeja ei enää tarvita!

Lukitusjärjestelmä on erinomainen ja turvallinen ratkaisu asuinkiinteistöihin, opiskelija-asuntoloihin, oppilaitoksiin ja muihin julkisiin tiloihin, sairaaloihin, toimistoihin, jakeluverkostoihin sekä kiinteistöhuoltoon. Eli erinomainen ja vaivaton ratkaisu mihin vain kotiin tai kiinteistöön!

Avaimen kopiointisuojaus ei perustu patentin voimassaoloaikaan vaan vahvaan elektroniseen salaukseen. Pääsyoikeudet ohjelmoidaan avaimeen, ja niitä voidaan joustavasti muuttaa.

Avainmalleissa on erilaisia ominaisuuksia joista kannattaa keskustella asiantuntijoidemme kanssa kohteesta riippuen.


 

Lue tästä lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista:

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia.

Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä. Tuoteperhe kattaa oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet.

iLOQ S10 -järjestelmää voit hallinnoida internetin kautta. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä käden käänteessä. Lukkosylinterin uudelleensarjoitus tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voit myös etähallita verkkomoduulilla ja kiinteistöön asennettavalla avainten ohjelmointipisteellä.

Omavoimainen iLOQ S10 on uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot.

Miksi valita LukkoLuket kumppaniksi

LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja Abloy ja iLoq valtuutettu lukkoliike. Tehtävänämme on kehittää asiakkaittemme omaisuuden turvaa. Poliisihallitus on myöntänyt Lukkoluket Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan Luvan numero TU/2017/16847.

Laadukkaat tuotteet

Pitkä ammattitaito

Luotettava ja turvallinen

Asiakaslähtöinen palvelu

 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!