Uutiset

  

 • Hyvät yhteistyökumppanit ja asiakkaat

  Yrityskaupan seurauksena LukkoLuket Oy on ostanut Järvenpään Lukko Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan syntymistä auttoi selvästi vahva yhteinen halu yhdistää kahden perheyrityksen voimat asiakkaiden palvelemiseksi entistä paremmin ja laaja-alaisemmin. Yhdistyvän yrityksen liikevaihto nouseekin jo
  n.7-8 miljoonaan euroon.

  Järvenpään Lukko Oy on vuonna 1976 perustettu Abloy ja iLOQ valtuutettu lukkoliike, missä vahva osaaminen perustuu yli 40 vuoden kokemukseen lukitus- ja turvallisuusalalta. Järvenpään Lukon toimipisteet sijaitsevat Järvenpäässä ja Mäntsälässä. Perheyrityksenä toiminut Järvenpään Lukko työllistää 11 henkilöä. Asennustoiminta on keskittynyt pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueille.

  Vuonna 1997 Lempäälässä perustettu LukkoLuket Oy on lähes 30 henkeä työllistävä perheyritys. Abloy-, iLOQ- ja Abloy OS-valtuutettu LukkoLuket Oy toimii jo ennestään kolmella paikkakunnalla; Tampereella, Lempäälässä ja Hämeenlinnassa. Yrityksen toiminta perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, jotka ovat myös sitoutuneet toimimaan yrityksen arvojen mukaisesti. Halumme on palvella asiakasta nopeasti ja ammattitaidolla. Tämä tarkoittaa asiakkaan turvatarpeiden kustannustehokasta ratkaisemista kaikilla turvallisuuden osa-alueilla suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon.

  Kahden perheyrityksen yhdistyessä saamme lisää vahvuutta ja osaamista toimintaamme ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremmin ja laaja-alaisemmin palveluitamme nyt entistä suuremmalla alueella; Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä sekä Keski-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

  Tavoitteenamme onkin kasvaa tuntuvasti Järvenpään Lukon toimialueella ja laajentaa palvelutarjontaamme erityisesti turvatekniikassa.

  Järvenpään Lukon yksikön vetäjänä jatkaa Johanna Blom ja tuttu henkilökunta vastaa edelleenkin toiminnasta. Johanna Blom tulee myös LukkoLuket Oy:n osakkaaksi ja hallituksen jäseneksi.

  Lisätietoja: LukkoLuket Oy toimitusjohtaja Tomi Katajisto p. 050 327 5719 ja
  Järvenpään Lukko Oy toimitusjohtaja Johanna Blom p. 041 501 7078

    Takaisin