Uutiset

  

 • Laajennettuaan liiketoimintaansa Suomessa onnistuneesti vuoden 2021 aikana Prosero aloittaa myös kuluvan vuoden vahvasti jälleen uudella yrityskaupalla hankkimalla omistukseensa suomalaisen teknisten turvallisuusratkaisujen kokonaistoimittajan LukkoLuket Oy:n.

   

  LukkoLuket Oy on Pirkanmaalla vuonna 1997 perustettu lukkoliike, joka on vuosien saatossa monipuolistanut tarjontaansa ja laajentanut toimintaansa maantieteellisesti. Nykyisin yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia teknisiä turvallisuusratkaisuja, jotka kattavat asiakkaiden kaikki tarpeet integroitujen turvajärjestelmien suunnittelusta ja asentamisesta jälkimarkkinointipalveluihin ja oheislaitteisiin. Valikoimaan kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, kulunvalvonta, oviautomatiikka, ovipuhelimet, kameravalvonta ja murtohälyttimet. LukkoLuket tekee tiivistä yhteistyötä rakennus- ja kiinteistöalan, julkisen sektorin, yksityisten yritysten ja asunto-osakeyhtiöiden sekä turvallisuusalan toimijoiden kanssa, joten sen tuotteita käytetään laajasti eri toimialoilla. Liikevaihto koostuu huoltoon ja kunnossapitoon keskittyvistä jälkimarkkinointipalveluista ja projektimyynnistä.

  LukkoLuketilla on toimipisteitä myymälöineen Tampereella, Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Järvenpäässä, Mäntsälässä ja Jyväskylässä, joten sen toiminta kattaa suuren osan Suomea. Viime tilikaudella yhtiö kasvoi yli 18 %, ja sen liikevaihto nousi 8,4 miljoonaan euroon. Vahva tilauskanta lupaa hyvää myös jatkossa.

  – LukkoLuketin kasvu on ollut viime vuosina voimakasta. Meistä on tullut merkittäjä toimija, jolla on ainutlaatuinen asema alalla, sanoo LukkoLuket Oy:n toimitusjohtaja Antti Pekkanen. – Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaille parasta palvelua ja asiantuntemusta, mikä istuu hyvin Proseron toimintaan. Osana Prosero Security Group -konsernia meillä on aiempaa paremmat edellytykset jatkaa myönteistä kehitystä, ja voimme huolehtia asiakkaista tehokkaammin tarjoamalla hyvää palvelua ja osaamista ympäri Suomea. Lisäksi LukkoLuket tuo Prosero Groupiin vahvaa turvallisuusteknistä asiantuntemusta. Aiomme jatkossakin panostaa jälkimarkkinoihin ja paikallisuuteen ensiluokkaista palvelua unohtamatta, Antti toteaa.

  – Vuosi 2021 on ollut meille Suomessa erittäin menestyksekäs. Olemme onnistuneet liittämään konserniin monta hienoa yhtiötä, ja olemme todella iloisia ja ylpeitä voidessamme aloittaa vuoden 2022 hankkimalla vielä yhden avainpelaajan joukkoomme. LukkoLuketin liiketoimintamalli ja tuote- ja palveluvalikoima istuvat mainiosti Proseron organisaatioon. LukkoLuketin kokonaisvaltainen konsepti tarkoittaa, että asiakkaat voivat kääntyä heidän puoleensa kaikissa tarpeissaan, ja se on juuri sitä, mitä haluamme asiakkaiden Prosero-konsernin yrityksiltä hakevan, sanoo Prosero Security Groupin toimitusjohtaja Fredrik Gren.

  Prosero on johtava teknisen turvallisuusalan yritys Pohjoismaissa. Sillä on mittava kokemus alalta ja vahvasti ankkuroitunut paikallisesti, mistä on osoituksena yli 100 toimipistettä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

  Prosero koostuu johtavista paikallisista turvallisuusalan yrityksistä, ja sen toiminnassa yhdistyvät lähityrittäjien ketteryys ja suuren turvalisuuskonsernin tarjoama vakaus ja digitaalinen osaaminen. Prosero tarjoaa ammattitaitoa ja asiakkaan ja käyttötarkoituksen mukaan räätälöityä teknologiaa. Palveluvalikoimaan kuuluu myös neuvonta, integrointi, käyttö, kunnossapito ja huolto sekä hälytysten seuranta, kulunvalvonta- ja kamerajärjestelmät, lukot ja paloturvallisuus. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto ylittää 2,3 miljardia Ruotsin kruunua.

  Yhteystiedot:

  Fredrik Gren
  Toimitusjohtaja, Prosero Security Group AB
  fredrik.gren@prosero.com
  +46 705 116 499

  Antti Pekkanen
  Toimitusjohtaja, LukkoLuket Oy
  antti.pekkanen@lukkoluket.fi
  +358 (0) 400 283 856

   

    Takaisin